RSS

Eo Bazo Mono co to jest

ocenialnia

Temat: do lekarek i nie tylko - potrzebuję opinii doświadczonych ma
... 12.0) leukocyty 16.7 (5.5- 15.5) limfocyty 3.7 (1.2-3.5) limfocyty 22.0 (20-48 ) Inne ( eo, bazo, mono) 1.8 (0.1-1.0) Inne (eo, bazo, mono) 11 (2-10) Neutrofile 11.2 (1.4-7.0) Neutrofile 67.0 (42-80)...
Źródło: maluchy.pl/forum/index.php?showtopic=39959



Temat: @--,--'----LUTY 2009----'--,--@ wersja 3.0
... nie płacę wcale (zwracają opłatę). . Tomek odebrał wyniki Kasi i wszystko w normie, oprócz podwyższonego wskaźnika Inne(Eo, Bazo, Mono). Z tego co wyczytałam to może świadczyć m.in o alergiach, ale...
Źródło: maluchy.pl/forum/index.php?showtopic=66009


Temat: wyniki badan krwii!!!!!!!!!!!!! mojej coreczki
zrobilam wyniki badan krwii u mojej coreczki 9 miesiecznej i nie wiem co oznaczaja , wiem tylko tyle ze za duzo ma : - limfocyty % 50,6 - inne ( eo, bazo, mono ) % 13,8 - RDW-CV 15,4 i za malo - neutrofile % 35,6 Mojego lekarza juz dzisiaj nie ma a do jutra zniose jajo jak sie nie dowiem co...
Źródło: maluchy.pl/forum/index.php?showtopic=37381


Temat: Rak anaplastyczny-drobnokomórkowy
Przedstawie wyniki po 6 chemiach I cyklu: morfologie z dnia21.07.10 Leukocyty-7,2 Erytrocyty-3,6 Hemoglobina-12,5 Hematokryt-36 MCV-100 MCH-35 MCHC-34,8 Płytki krwii-179 Limfocyty%-7 Inne(eo bazo mono)%-7 Neutrofile-66 Limfocyty#-2,0 inne(eo bazo mono)#-0,4 Neutrofile#-4,80 RDW-CV-16 PDW-16...
Źródło: forum-onkologiczne.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1083


Temat: rak jajnika - Pewka historia mojej mamy
chlorki 103,3 ALT 28 bilirubina 0,2 fosfataza zasadowa 65 popoludniu erytrocyty 3,9 hemoglobina 11,3 hematokryt 35 MCV 88 MCH 29 MCHC 32,7 leukocyty 6,7 limfocyty 2,7 inne (eo, bazo, mono) 0,5 neutrofile 3,5 limfocyty 41% inne (eo, bazo, mono)8% 7% neutrofile 52% plytki krwi 100 Mamy tydzien wolnego, mam...
Źródło: nowotwor.eu/viewtopic.php?t=841


Temat: ciągle śpię!
7,1 % neutrofile - 45,5 % limfocyty - 3 tys/ul inne (Eo, Bazo, Mono) - 0,5 tys/ul neutrofile - 2,9 tys/ul PDW - 11,8 fl MPV - 10,1 fl P- LCR...
Źródło: wegetarianizm.pl/viewtopic.php?t=6498


Temat: rak jajnika - Pewka historia mojej mamy
... hemoglobina 10,6 (12-16,6 g/dl) hematokryt 33 (36-46%) MCV 86 (106fl 83-106) MCH 28 28-34pg) MCHC 32,3 (32-36g/dl) leukocyty 3,6 (4-10tys/μl) limfocyty 2,2 inne (eo, bazo, mono) 0,3 neutrofile 1,1 limfocyty 60% neutrofile 31% plytki krwi 248 (150-400 tys/μl ) glukoza 103 (74-106 mg/dl ) kreatynina 51 (44-80μmol/l)...
Źródło: nowotwor.eu/viewtopic.php?t=841